Pony Club

Woensdag 4 Juni 2014
Vandaag is de eerste keer dat we naar Pony Club gaan met de twee paarden. De tocht naar de Pony Club velden verloopt goed. De heuvel bij Cochrane af gaat zonder problemen. Ik doe alles rustig aan.
Foxy is een beetje onrustig aan de trailer, maar het is voor haar dan ook de eerste keer bij de Pony Club. Vera is er wat rustiger onder.
Peter en Eline rijden allebei in een andere groep, maar ze doen het prima. Eline gaat op het cross country veld met Foxy en Peter doet wat kleine sprongetjes met Vera. Hoewel ze wordt gevraagd om gewoon over de lage hindernissen te draven, probeert ze er toch overheen te springen. Gelukkig gaat ze daarna niet kreupel lopen, dus het gaat haar redelijk af.
Eline merkt dat Foxy toch graag heel hard gaat over de hindernissen. Ze moet leren dat een paard nu eenmaal harder gaat dan een pony en hoe hiermee om te gaan. Maar Foxy doet geen rare dingen, dus ze is goed in de hand te houden. Een kwestie van even aan elkaar wennen.

IMG_0275 IMG_0280 IMG_0281 IMG_0283 IMG_0285

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.