Paarden shoppen

Donderdag 15 Mei 2014

Eline probeert Foxy

Eline probeert Foxy


We hebben in de arena al eens gereden op de twee paarden die Krista op dit moment te koop heeft: Obsidian (aka Danica) en CJ Perfect Storm (aka Foxglove/Foxy). Dit keer gaan we ze buiten proberen om te zien of ze nog steeds zo rustig zijn.
Gelukkig werkt het weer een beetje mee, dus Eline kan op ze allebei buiten rijden. Eerst in een zand bak en daarna op een klein cross country veld.


Obsidian (Danica) is een 2005 Warmblood

Obsidian (Danica) is een 2005 Warmblood – Oldenburg cross

CJ Perfect Storm (Foxglove) is een 2002 Appendix Quarter Horse)

CJ Perfect Storm (Foxglove) is een 2002 Appendix Quarter Horse)

Beide paarden zijn ook hier buiten heel rustig en Eline kan met ze beide goed overweg. Als ze wat hindernissen neemt op het cross country veld, kun je goed zien dat Foxy meer training heeft dan Danica. Dat geeft voor ons de doorslag en we gaan verder met Foxy. Afhankelijk van de uitslag van de test van de vee arts zullen we Foxy kopen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.