Een paarden trailer

Vrijdag 18 April 2014

IMG_0220Vera staat nog steeds bij Daria en het wordt nu in de lente zo langzamerhand tijd om haar hier heen te halen. Daarvoor hebben we twee dingen nodig, een trailer, om haar te kunnen vervoeren en een tweede paard, zodat ze hier niet alleen is.

Ik ben al weken rond aan het kijken naar een trailer. Het valt nog niet mee om een geschikte gebruikte tailer te vinden. Ik kijk veel rond op marktplaats (kijiji) en rijd regelmatig naar alle delen van de stad om een trailer te gaan bekijken.

Hij mag niet al te zwaar zijn, omdat ik hem met mijn auto moet kunnen trekken, maar twee paarden moeten er comfortabel in kunnen. Ook wil ik graag dat hij afgesloten is, zodat ik er eventueel in de winter ook mee kan rijden. Je ziet hier ook veel vee trailers, maar die hebben vaak openingen bovenaan die je niet af kunt sluiten.

IMG_0219 We zijn ook al aan het kijken naar een nieuwe trailer, omdat het lastig is een trailer te vinden, maar dan onverwacht komt er een trailer op de website die er prachtig uit ziet en ook nog op 5 minuten rijden hier vandaan.

Snel stuur ik een email en ik kan komen kijken. De trailer ziet er prima uit. Het blijkt dat ze hem drie jaar geleden hebben gekocht en eigenlijk nooit gebruikt hebben. We besluiten hem te kopen en zo zijn we dan voorzien van een paardentrailer.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.