Oudjaar

Dinsdag 31 December 2013
Inmiddels is Vera weg bij de dierenarts. Ze moet echter wel nog steeds binnen staan, dus we zijn op zoek gegaan naar een manage waar ze binnen kan staan. We vinden een plek redelijk dichtbij. Helaas staan er geen andere paarden binnen, dus we lenen paarden van mensen die daar al paarden hebben om haar gezelschap te houden. Omdat ze twee keer per dag antibiotica krijgt, betekent het wel dat ik er nu elke dag twee keer naartoe moet. Gelukkig helpt Daria ook een handje en hoef ik er vanavond niet heen.

Oliebollen bakken op de veranda

We hebben onze oude buren uitgenodigd om bij ons oud en nieuw te vieren. Al en Kyle komen en blijven ook slapen.
Natuurlijk heb ik weer oliebollen gebakken en zalmsalade gemaakt.

Om 4 uur wensen we Nederland een gelukkig nieuw jaar. Wij gaan dan in de avond wat spelletjes spelen, onder andere op de airhockey tafel die we van Al hebben gekregen. We kijken met zijn allen naar de film Planes en zo schiet de avond behoorlijk op.

Sterretjes aansteken

Gek doen

Allemaal op!


Lichtjes binnen

Natuurlijk hebben we hier geen vuurwerk, maar in de avond gaan de jongens wel naar buiten om sterretjes af te steken. Het sneeuwt lekker door, maar het is gelukkig niet heel erg koud. Eline is ziek, dus die blijft maar lekker binnen.
Om 12 uur kunnen we met elkaar klinken en na een telefoontje met Nederland gaan we allemaal naar bed.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.