Ongeluk

Zondag 15 December 2013

Bij de dierenarts

In het verband


We hebben een slecht weekend. Gisteren heeft Daria een ongeluk gehad met haar truck en trailer. De trailer vol met paarden is gelukkig niet omgeslagen, maar wel met een klap in de berm beland. Het ziet er een tijdje slecht uit voor haar beide oude paarden die voorin de trailer stonden, maar gelukkig kunnen alle paarden in een andere trailer worden geladen en naar de AG Society gebracht.

Terwijl Daria in het ziekenhuis wordt onderzocht, zorgen wij ervoor dat de paarden in een stal komen en verzorging krijgen. Er zijn veel mensen die gelukkig komen helpen. De drie ponies lijken geen verwondingen te hebben. Degene met wonden zijn Django, Dancer en ons paard Vera.
Django is snel geholpen, hij heeft een snee boven zijn oog, die gehecht wordt door de dierenarts. Zowel Vera als Dancer hebben echter een dik voorbeen.

Vanochtend komen we weer terug om te zien hoe het met de paarden is. Vera en Dancer zien er nog steeds slecht uit. We proberen met ijs de zwelling van het been van Vera terug te brengen.
Daria is inmiddels ook verschenen. Ze heeft een paar gebroken ribben, maar lijkt verder in orde. Ze kijkt naar Vera’s wond en is bang dat deze helemaal is doorgedrongen tot het gewricht zelf. We besluiten dan ook om Vera naar de dierenarts te brengen.

We vinden iemand die Vera naar de dierenarts kan rijden en we nemen ook Dancer mee. Beide paarden worden onderzocht. Voor Vera ziet het er niet goed uit. Dancer kan weer mee naar huis, maar voor Vera wordt morgen een test gedaan om te zien of het knie gewricht geraakt is. De knie wordt schoongemaakt en verbonden en dan wordt ze in een stal gezet. Morgen zien we hoe het ermee staat.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.