Buiten spelen

Maandag 14 Oktober 2013

Samen op de tractor

Eline mag ook even


We hebben dit weekend ons Thanksgiving weekend. Rob is dus ook vandaag nog vrij. Gisteren hebben we onze oude buren op bezoek gehad en die hebben bij ons gezellig kalkoen gegeten. Omdat het hier zo lekker donker wordt hebben ze ‘s avonds ook nog een sterrenkijker opgezet en naar de maan gekeken. Heel mooi!

De quad met een sneeuwschuiver

Voor Peter is een van de mooie dingen van op het platteland wonen al die coole apparaten die we erbij hebben gekocht. Hij loopt al een tijd te zeuren dat hij een keer op de tractor wil rijden. Rob neemt de kinderen dit weekend dan eindelijk mee op de tractor. Het blijkt dat er een beveiliging op zit en je een bepaald gewicht moet hebben voordat je ermee kunt rijden. Ze kunnen er dus niet alleen mee weg.
Ook de quad wordt uit de schuur gehaald. Rob heeft er een beetje problemen mee, maar komt er na wat ge-emmer achter dat de beide hendels remmen zijn en er niet een koppeling op zit voor de versnelling.

Lekker aan het werk

Prachtige herfstkleuren

Het hele grasveld ligt natuurlijk vol met bladeren, dus er komt ook nog een bladblazer bij, die niet alleen blaast, maar ook de bladeren opzuigt en verpulvert. Dat blijkt nog een hele klus, maar gelukkig is het prachtig herfstweer.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.