Inrichten

Zaterdag 28 September 2013

Even koffie


We hebben een week om het huis in orde te brengen voordat Rob een week voor zijn werk naar New Orleans gaat. De grootste ellende is internet: het is lastig om een goede internet aansluiting te krijgen. We waren in de veronderstelling dat we gewoon over de telefoonlijn (ADSL) internet zouden kunnen krijgen. Maar nu krijgen we te horen dat er geen ‘poort’ beschikbaar is. We moeten dus naarstig op zoek naar een alternatief. Het eerste alternatief is internet via een soort radio signaal. Hier in de buurt staat een zendmast, dus hopelijk gaat dat lukken. De man die de ontvanger komt plaatsen kan geen signaal ontvangen, het blijkt dat de bomen in de weg staan. Dus dat gaat niet door. Ondertussen zitten we dus zonder.
Rob heeft gelukkig nog wel internet op zijn werk en we kunnen email ontvangen via zijn telefoon. De kinderen kunnen nog internetten op school, dus voorlopig redden we het wel even.

De bomen die in de weg staan voor ons internet

Uitzicht vanuit de keuken

De trampoline weer opbouwen


Het is natuurlijk wel aanpassen hier op het platteland, want naast geen internet hebben we geen riool (septic tank) en geen vuilnis ophaal dienst (dat mogen we zelf wegbrengen of tegen de hoofdprijs op laten halen), maar het huis en de omgeving is prachtig en het zal allemaal wel wennen. En we hebben wel gas, water en licht!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.