Pony club Test dag

Zondag 15 September 2013

Eline wordt beoordeeld


We zijn weer bekomen van onze vakantie en de kinderen zijn inmiddels begonnen op een nieuwe school. Vooral Peter is bedroefd dat hij niet met zijn oude vriendjes naar een nieuwe school gaat. Eline heeft al snel nieuwe vrienden gemaakt en voelt zich helemaal thuis op haar nieuwe school.


Ziet alles er netjes uit?

Ook het paardrijden gaat weer gewoon verder. Zowel Peter als Eline doen dit jaar weer een test om een niveau hoger te komen. Ze hebben al een schriftelijke test gedaan en vandaag komt dan het praktijk gedeelte. Peter doet zijn D-test en Eline haar D1-test.
De dag loopt enorm uit. We zijn tot laat in de avond bezig. Gelukkig doen ze het allebei heel goed en zijn dan ook allebei geslaagd voor hun niveau. Peter heeft 94% voor zijn schriftelijke test, 99% voor paard verzorging en 100% voor zijn rijtest. Eline heeft een score van 96% voor haar schriftelijke test, 97,5% voor paard verzorging en 94,5% voor haar rijtest. Uitmuntende scores. Peter heeft zelfs de hoogste score van de regio.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.