Aan het werk

Vrijdag 30 Augustus 2013

  • 130902-Vakantie2013

Deze hele week gaat Rob aan het werk. Hij heeft een congres in Rijswijk. Wij blijven ondertussen in ons huisje in Egmond en we vermaken ons prima.
Op Maandag komen opa en opoe een dagje mee naar het strand. Het is weer prima uit te houden en het wordt langzamerhand wel wat rustiger aan het strand.
Dinsdag gaan we met opa en oma Kaandorp op bezoek naar een dierenpark waar circustijgers worden opgevangen. Het is een leuk klein dierenpark en leuk om te bezoeken. We sluiten de avond af met een gezellige maaltijd in een restaurant in Heerhugowaard.
Woensdag gaan we weer naar een dierenpark, het park van Arie de Ara, ditmaal met opa en opoe.

  • 130902-Vakantie2013

Op Donderdag gaan we met opa en opoe naar een midget golf park in de buurt. Eerst doen we hier een rondje golfen en dan gaan we naar de naastgelegen speeltuin. Hier staan veel ouderwetse speeltoestellen. Peter merkt al snel dat veiligheid niet de eerste zorg was bij de speeltoestellen van vroeger. Als hij van een van de stoeltjes van de zweefmolen valt, krijgt hij een nog ronddraaiend stoeltje tegen zijn hoofd. Gelukkig is het niet al te erg.
Er is ook een vijver bij, waarop ze kunnen waterfietsen. Ook opa vaart een rondje mee.

Op vrijdag komt Rob weer terug. We spreken af bij opa en oma in Heerhugowaard en gaan daar in de avond lekker bij het pannenkoekenrestaurant eten.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.