Geocachen

Zaterdag 24 Augustus 2013

  • 130902-Vakantie2013

Gisteren hebben we weer lekker een dagje aan het strand doorgebracht.

Vandaag komen Ton en Wendy met de kinderen en Opa en Oma Kaandorp met ons mee een rondje geocachen in het duinengebied.
Het is een cache die ons door een gebied stuurt waar volkstuintjes zijn. Blijkbaar worden er al heel lang in de duinen bloemen en groente geteeld. Het is wel raar om te zien, hoe ze zo op die zandgrond toch dingen kunnen verbouwen.

We boffen weer enorm met het weer en het is een plezierige wandeling, alhoewel het soms wel een beetje zwaar is om de heuvels op te klimmen.
Aan het einde van de tocht weten we niet hoe het nu verder moet. De cache ligt duidelijk niet daar waar we eindigen. Er is dus iets wat nog gepuzzeld moet worden. Teleurgesteld besluiten we maar terug te gaan naar het huisje. Daar krijgt Rob zijn aha moment en hij weet waar de cache moet liggen. Samen met Ton, Wendy en oma gaat hij terug om de cache te tekenen, de rest houdt het voor gezien vandaag.

In de avond doen we met zijn allen nog een nacht cache in Heerhugowaard. Dat is leuk om te doen, we lopen van reflector naar reflector om zo uiteindelijk bij de cache te komen. Het is leuk gedaan en de kinderen hebben veel lol om in het donker met hun zaklampen van cache naar cache te rennen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.