Terug naar Nederland

Zaterdag 17 Augustus 2013
Vandaag zit het bezoek aan EuroDisney erop. We gaan met zijn allen weer met de trein terug naar Nederland. Wij stappen uit op Schiphol, waar we worden opgehaald door Wendy. De rest van de familie gaat door naar Amsterdam en dan naar Hoorn.

We proberen op Schiphol een auto te huren, maar zijn niet echt blij met de kosten: 1000 euro voor 2 weken. We gaan daarom eerst maar naar Uithoorn en huren (bij hetzelfde bedrijf) een auto via internet. Dan kost het maar 500 euro voor 2 weken. Dat soort prijzen zijn beter!
We moeten er wel een paar keer voor heen en weer rijden, vooral ook omdat Rob zijn identificatie bewijs vergeet mee te nemen…

We hebben een gezellige dag bij Wendy en de kinderen zijn ook blij dat ze weer met hun neefjes kunnen spelen!

Foto’s van de vakantie staan op Picasa.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.