Laatste Disney dag

Vrijdag 16 Augustus 2013

  • 130902-Vakantie2013

Vandaag is de laatste dag in het Disney park. We nemen dan ook door waar iedereen graag nog een keertje heen wil.
Opoe wil nog graag op de Mississippi boot, dus dat doen we in ieder geval. We halen ook fast passes voor Thunder Mountain, en natuurlijk moeten we ook nog een paar keer in de Space Mountain. Ook de Rock ‘n’ Roller coaster is populair.

In de Disney Studios hebben we alle attracties wel gedaan (behalve de Crush’s Coaster, waar de hele dag een rij stond van bijna 2 uur), ook in het Disney park hebben we uiteindelijk vrijwel alles gedaan.

Ter afsluiting eten we nog een keer in het hotel samen en dan zit het erop voor de vakantie.

Foto’s van de vakantie staan op Picasa.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.