Disney Studios

Donderdag 15 Augustus 2013

  • 130902-Vakantie2013

Naas het gewone Disneyland park is er in Parijs ook een Disney Studios. Hier ligt de nadruk wat meer op de Disney films anders dan de sprookjes. We dachten dat we ook hier een uurtje eerder naar binnen konden als hotelgast. Helaas staan we ‘s ochtends vroeg voor een gesloten deur.

We vermaken ons daarom eerst in het gewone Disney park. Dan gaan we in de middag naar Disney Studios. Hier zien we verschillende voorstellingen. Binnen in het theater zien we een show die een combinatie is van echte acteurs en film. Buiten zien we een auto en motoren show.

Peter is zo dapper geweest om ook mee te gaan in de Tower of Terror, maar dat was wel een beetje erg heftig voor hem. De dames zaten ondertussen veilig in de draaiende auto’s.

  • 130902-Vakantie2013

We nemen ook even de tijd om van verschillende Disney figuren handtekeningen te vragen en foto’s te nemen. Luca heeft hiervoor speciaal een handtekeningen boekje. Peter gaat alleen met ze op de foto.
Aan het einde van de dag gaan we bij Planet Hollywood lekker eten. Heel gezellig.

Daarna gaan we nog even terug naar het Disney park om wat attracties te doen waar we eerder nog niet aan toe waren gekomen. Wanneer we terug gaan naar het hotel zien we dat iedereen zich verzameld heeft op het plein. Waarschijnlijk om naar de vuurwerkshow te kijken. We besluiten daarom ook om daarop te wachten. Helaas duurt het wat langer voor het begint dan we denken, maar het is de moeite wel waard.

Foto’s van de vakantie staan op Picasa.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.