Eerste dag in Eurodisney

Woensdag 14 Augustus 2013

  • 130902-Vakantie2013

Vandaag kunnen we de hele dag het park in. Omdat we in een Disney hotel logeren, mogen we al eerder het park in. Er zijn een aantal attracties al open speciaal voor gasten van de Disney hotels.
We gaan op weg naar Space Mountain. Daar gaan de jongens en Tine allemaal in. Wij blijven buiten wachten. De andere attractie die in de buurt open is, heeft al een behoorlijke wachtrij, dus daar hebben Eline en Luca geen zin in.

Zodra het park open gaat voor alle ‘gewone’ bezoekers weet je niet wat je meemaakt. Wij zijn net op weg naar een ander deel van het park als een enorme meute mensen naar binnen komt rennen. Angstvallig houden we de kinderen vast, zodat die niet onder de voet worden gelopen. Gelukkig wordt het daarna weer normaal begaanbaar.

  • 130902-Vakantie2013

De hele dag kunnen we het park bezoeken. Er zijn zelfs een aantal attracties waar opa en opoe ook mee naar binnen kunnen: Buzz lightyear, natuurlijk het kasteel van doornroosje en sneeuwwitje en natuurlijk Adventure land. Hier hebben we veel plezier op de hangbrug, alhoewel niet alle bezoekers de streken van Robin niet kunnen waarderen.
We hebben nog een spannend momentje als we Peter kwijt raken in Wonderland, maar gelukkig is hij al snel weer gevonden.

We eten laat in de middag samen hamburgers en hotdogs. Tot in de avond vermaken we ons prima in het park. We zien ook de optocht door het park, hoewel het wel een beetje dringen is.

Terug in het hotel eten we nog een broodje (de MacDonalds was belachelijk druk en Rob kon er niet met zijn credit card betalen) op de kamer en dan gaan we slapen om uitgerust te zijn voor de volgende dag.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.