Weer onderweg

Dinsdag 13 Augustus 2013

  • 130902-Vakantie2013

We zijn nauwelijks bijgekomen van de reis naar Nederland en we gaan alweer op weg. Dit keer met de trein naar Parijs. We stappen op Schiphol op en ontmoeten daar opa en opoe, Fons en Tine en de kinderen. Helaas zitten we niet in hetzelfde treinstel, maar we wisselen af en toe van plek om wat bij te kletsen. We hebben ook even de tijd om wat bij te slapen in de trein.

Eenmaal in Parijs aangekomen, moeten we door met de metro. Het is een beetje hectisch allemaal: op zoek naar de juiste metro, de hele groep bij elkaar houden. Maar zonder veel problemen krijgen we iedereen in de juist metro en we hoeven maar een keer over te stappen.

Aangekomen in Eurodisney hebben we een beetje moeite om het hotel te vinden, maar uiteindelijk komen we er toch aan. Even bijkomen en dan gaan we in het hotel samen gezellig wat eten. Het feest is daarmee officieel begonnen!

Foto’s van de vakantie staan op Picasa.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.