Verhuizen

Donderdag 8 augustus 2013

Ons nieuwe huis


Zoals jullie begrijpen hebben we helemaal onze draai gevonden in Canada, maar nu dat onze oudste naar de middelbare school moet, staan we weer op het punt: willen we hier blijven of terug naar Nederland.
Rob is op dit moment intern van baan veranderd en vindt het weer een stuk leuker bij zijn werk en ook ik en de kinderen voelen ons prima thuis in Canada. We besluiten daarom dan ook te blijven, maar dan wel in een eigen huis. Kunnen we eindelijk al dat geld dat sinds de verkoop van ons Nederlandse huis op de bank staat, gebruiken waarvoor het bedoeld was: weer een huis kopen.
Ik wil dan wel graag de stad uit, wat ruimte voor wat huisdieren.

De afgelopen tijd hebben we een aantal huizen bekeken, sommige wat verder uit de stad dan andere en we zijn verliefd geworden op een huis in Bearspaw. Het ligt beschut (dus helaas geen uitzicht over de bergen), heeft een paardenweide en een stal en het is niet al te ver van de stad. Rob is met zo’n 20 minuten bij zijn werk.
Nog even vlak voor we op vakantie gaan naar Nederland besluiten we voor dit huis te gaan. We laten een inspectie doen en alles is in orde. Een hypotheek is snel geregeld en zo kopen we vandaag een huis in Bearspaw, gemeente Rocky View County.

We kunnen er op 20 september in. Dus zodra we terug zijn van vakantie moeten we snel gaan inpakken en alles regelen.

De achterkant van het huis

De zijkant, met garage

En heel belangrijk: de paardenstal

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.