Dressuurles

Zondag 28 Juli 2013
De dames die we uit BC hebben laten overkomen voor de D Rally zijn ook zondag ochtend nog beschikbaar. We maken dankbaar gebruik van hun aanbod om de kinderen nog wat lessen te geven. De TD gaat met de kinderen het cross country veld op en de jury die we hadden ingehuurd geeft de kinderen een dressuurles.

Over het algemeen waren de de ruiters niet zo te spreken over de les op het cross country veld. De instructeur had een aantal ideeen over hoe je moet rijden, die niet overeen kwamen met alles wat ze tot dan toe geleerd hadden van andere instructeurs.

De dressuurles was echter geweldig. De instructeur kon de dingen zo uitleggen dat het duidelijk werd voor de kinderen wat precies de bedoeling was. Hier waren ze dan ook heel enthousiast over.


Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.