Stampede

Dinsdag 9 Juli 2013
Natuurlijk slaan we ook dit jaar de Stampede niet over. We hebben wel de optocht gemist, maar we hebben dit jaar kaartjes gekocht waarmee de kinderen de hele dag onbeperkt in alle kermis attracties kunnen.
We beginnen de dag samen met onze buurvrouw Alice en haar zoon Kyle. We beginnen de dag met de tentoonstelling van militaire apparaten en de agrarische tentoonstelling. In de middag moeten we natuurlijk naar de kermis. De kinderen vermaken zich prima in de botsauto’s en de achtbanen.
We maken ook nog even tijd om naar het Indianendorp te gaan.

In de middag komt ook Rob deze kant op en kan nog even meegenieten van het mooie weer.
Het is lastig om wat te eten te vinden. Doordat er nog gebouwen gerepareerd moeten worden (vanwege de overstromingen) zijn er minder plekken om te eten. We nemen dus maar genoegen met een hotdog van een van de kraampjes op de kermis.
Laat in de avond gaan we allemaal vermoeid naar huis.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.