Canada Day Weekend

Maandag 1 Juli 2013
We zouden dit weekend eigenlijk gaan kamperen met vrienden, maar de wegen richting BC zijn nog vrij slecht, dus we besluiten af te zeggen.
Dat betekent niet dat we dan niks te doen hebben. Op zaterdag gaan we met zijn allen wandelen en op zondag helpen we bij de horse trials (van allebei heb ik geen fotos) De kinderen rijden langs de juryleden op het veld om de papieren op te halen. Het is prachtig weer dus het is geen straf om het cross country veld rond te galopperen.

Op maandag is het Canada Day, dus ook Rob heeft vrij. We gaan met de buren de stad in om feest te vieren. Het is dit keer niet op Prince’s Island Park, maar op het Shaw Millenium plein (ook weer wegens de overstromingen, Prince’s Island Park staat nog steeds onder water). Het is gezellig op het plein, met optredens van de First Nations en verschillende bands. Via Stephens Avenue lopen we naar Olympic Plaza en weer terug naar huis met de C-Train.

We gaan bij de buren barbecuen en dan in de avond nog even naar het vuurwerk kijken.

Ons groepje op het 'plein'

Stephens Avenue

Vuurwerk

Vuurwerk in de stad

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.