Laatste schooldag

Donderdag 27 Juni 2013
Vandaag is de laatste dag van school. Alhoewel. Het is officieel de laatste dag van school. De afgelopen week zijn de kinderen thuis geweest omdat alle scholen gesloten waren vanwege de noodtoestand (overstromingen).

Eline maakt cake pops

Ze zien er leuk uit

Lekker hoor!


Vandaag hebben de kinderen een halve dag om hun spullen op te halen en hun rapport te krijgen.
Peter heeft ook nog zijn afscheid, zij het in een verkorte vorm. (geen taart).
De vierde klassers doen een dansje en worden toegesproken en gezongen. Ze laten ook allemaal horen wat ze geleerd hebben in de afgelopen vier jaar op Scenic Acres School. Peter had het volgende geschreven: “During my time at Scenic Acres School I have changed in many ways. I got better at math, art and writing. I aso learned some French words, I found my dream job and I am aiming to get to it. I made a lot of friends and I am sad to see them go but I can’t wait for a new adventure that’s coming my way.”

Samen aan het dansen

De vierde klassers doen een dansje

Peter doet zijn best


Alle vierde klassers

Peter doet zijn verhaal

De juffen nemen afscheid van hun leerlingen


Peter en Corbyn

Peter en Peter

Lucas en Peter


Ze kijken naar de dia voorstelling die ik heb gemaakt en ze krijgen allemaal een ‘vriendenboek’. We hebben nog even de tijd om foto’s te maken en dan gaan ze allemaal weer naar de klas om hun spullen op te ruimen.


Handafdrukken

Peter's plek op de muurschildering

Peter's hand


Om 12 uur is de school dan uit. Er rijden geen schoolbussen, dus Eline komt op de fiets naar huis met een vriendinnetje. De ouders van het vriendinnetje hebben ze in de ochtend met de auto naar school gebracht met hun fietsen (berg op), en ze fietsen zelf de berg af naar huis. Het viel Eline nog niet mee, met die hele zware rugzak.

Peter en Eline hebben allebei weer een mooi rapport. Peter heeft 4-en en 5-en en Eline A’s en A+ en. Alleen voor Frans heeft ze een B+.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.