PPG Games

Zondag 9 Juni 2013
Voor vandaag hebben we PPG Games (Prince Philip Games) georganiseerd. Dit zijn spelletjes te paard in estafette vorm. In teams van vier doen ze verschillende dingen te paard.

We zien de bui al hangen


Het weer zit niet mee vandaag. In de regen zet ik met Rob het parcours uit. Gelukkig wordt het daarna wel weer droog. Als de kinderen er zijn beginnen we met de wedstrijden. We hebben drie beginner teams van 4 kinderen. Eline helpt bij een van de teams (er zijn maar drie kinderen, dus Eline is de vierde).
De bedoeling was dat ze 8 spellen zouden spelen: een vlaggenrace, ball and cone race, mokkenrace etc.

Helaas moeten we alles na 4 spellen alweer afblazen; Het regent pijpenstelen en driegt ook te gaan onweren. We reiken de kinderen hun prijzen uit en wachten nog even af of het misschien nog opklaart. Helaas niet dus we sturen de rest naar huis. We proberen het een andere dag nog wel een keertje….

Ball and cone race

Vlaggenrace

Mokkenrace

Postman chase

Postman chase

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.