CCARS13

Zaterdag 1 Juni 2013
Het is weer tijd voor de jaarlijkse cacher wedstrijd in Calgary. Rob heeft dit jaar geen caches neergelegd, maar wil natuurlijk wel alle caces vinden die zijn neergelegd voor deze wedstrijd.
In totaal zijn er 50. Samen met Geoff gaan we vanochtend op pad. Het is eindelijk droog vandaag, dus we gaan allemaal mee.
We beginnen met een CITO (Cache in Trash Out), waarbij we een park schoonmaken. Er was niet veel vuilnis in het park, maar we vonden toch nog wel wat en we zagen onderweg jonge eendjes en jonge ganzen. Het is toch wel echt voorjaar hier!

De bloemetjes hoeven niet te worden opgeruimd hoor!

Jonge eendjes

Jonge ganzen


Dan gaan we op weg om wat caches te vinden. Er zijn een aantal leuke bij en we genieten van het mooie weer. (Wel regenlaarzen aan want het is overal behoorlijk modderig).

Een van de caches in een boodschappen wagentje

Natuurlijk moeten de mannen aan de buitenkant van het hek zijn.

Deze ligt even buiten de stad

Het is een muziek puzzel en de cache is een bel


Allebei hetzelfde shirt - per ongeluk - aangetrokken


De volgende cache ligt tussen de rotsen

De finale cache van een multi over boodschappen doen.


Verstoppen


De laatste voor ons


Nadat we Geoff thuis hebben afgezet gaan wij op zoek naar de cache die hij heeft neergelegd. Daarna gaan we wat eten. Rob dropt ons dan thuis af en pikt zijn maat Geoff weer op om de hele nacht door te gaan. Wij gaan lekker slapen….

De volgende ochtend gaan we met zijn allen ergens ontbijten en zoeken we de laatste paar caches voor de wrap-up party. Helaas is het zondag geen mooi weer en moeten we in de regen de laatste caches doen. Geoff en Rob hebben dan alle caches gevonden.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.