Druk weekend

Zondag 28 april 2013

Funriders: Samen over de brug


Het was een druk weekend dit keer. Op zaterdag begonnen we met een paarden beurs in Red Deer. Eline en ik hebben een lift kunnen krijgen naar Red Deer om daar the kijken naar een aantal clinics en een beurs. Ondertussen is Rob met Peter aan het softballen.
Bij Peter gaat het goed: ze hebben hun eerste wedstrijd gewonnen. Wij hadden wat minder geluk. Toen we rond een uur of zes wat wilden gaan eten en daarna terug naar huis rijden, bleek de auto het niet meer te doen.
De wegenwacht moest gebeld worden en de auto werd naar een garage gesleept. Op zaterdagavond is het echter niet mogelijk een auto te huren en openbaar vervoer is hier nauwelijks geregeld. Drie van ons konden bij een andere bezoeker in de auto en ik heb Rob gebeld om ons op te komen halen. Dat duurde natuurlijk even (het is anderhalf uur rijden naar Red Deer) en uiteindelijk waren we om 11 uur pas thuis.

Water pistolen race

Waterpistolen race

Snel naar bed, want de volgende dag wilden de dames graag naar de FunRiders. Omdat Daria niet thuis is, betekende dat dat ik eerst de paarden op moest halen (voor Eline en haar vriendin Emily) en omdat de truck van Kathryn’s vader de auto is die gestrand was in Red Deer, heb ik daarna ook Kathryn’s pony opgehaald.
De meiden hadden een leuke dag bij de funriders, terwijl Rob en Peter weer twee softbal wedstrijden hadden. Een gewonnen en een gelijk gespeeld, dus weer heel goed gedaan!
Hoewel de FunRiders nog niet was afgelopen, vond ik het tegen een uur of vijf wel welletjes en werden de paarden weer in de trailer geladen en naar huis gebracht. Het was daarmee toch alweer zeven uur voor we weer thuis waren en wat konden eten.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.