Regional Quiz

Zaterdag 13 April 2013

Peter krijgt zijn prijs


Eline en Peter doen mee met de regionale Quiz voor Pony Clubbers. Peter doet nog mee met de categorie onder de 10 jaar. Helaas zijn er van de Cochrane Pony Club geen andere kinderen onder de 10 jaar die meedoen dus Peter wordt ingedeeld bij een groepje andere kinderen.
Hij doet het heel goed en wordt vierde in de individuele klasse (voor de geschreven test en de tack id). Met zijn groep wordt hij eerste in hun klasse (van de totaal 6 teams). Peter kreeg een complimentje van de ouders dat hij zo goed meewerkte met de club.


Emily, Kathryn en Eline met hun prijzen


Eline zit wel in een groepje met meisjes van haar eigen club (Emily en Kathryn). Hun groepje werd aangevuld met een meisje van een andere club. Ze doen het allemaal heel goed. Eline wordt negende individueel, Emily vijfde en Kathryn derde. Het andere meisje valt buiten de prijzen. Door hun goede prestaties wordt het team ook eerste in de Junior klasse en ze gaan allemaal naar huis met een zadeldeken.


Het spel 'sort it out'


Voor de Quiz had ik ook dit keer weer een spel gemaakt. Het was gebaseerd op ‘sort it out’ waarbij je verschillende lichaamsdelen, paardenrassen of race lengtes moet sorteren.
Voor de jongere kinderen was het wel een beetje moeilijk, maar voor de oudere kinderen was het een leuke uitdaging denk ik.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.