Vroege verjaardag

Zondag 3 Maart 2013

  • 130303-VerjaardagPeter

We hadden allerlei plannen voor vandaag: eerst de pony club lessen en daarna voor de kinderen een les in eerste hulp voor paarden. Helaas komt daar allemaal niets van terecht. Er is een sneeuwstorm hier en in de omgeving, dus het is niet mogelijk om de paarden naar de manege te traileren en het is zelfs niet aan te raden om gewoon met je auto te gaan rijden.


  • 130303-VerjaardagPeter

In plaats daarvan vieren we Peter zijn verjaardag. In plaats van morgenochtend vroeg zijn kadootjes uitpakken (nog snel even voor hij naar school moet) doen we dat vandaag. Volgens Peter kan dat ook best want in Nederland is het dan toch al 4 maart, en dat is ook zo vanaf 4 uur ‘s middags.

We beginnen dan met het bakken van een aantal muffins. Want bij een verjaardag hoort toch wel iets van taart. Die moet Peter dan wel zelf bakken.

Na de muffins, die ondanks dat dat helemaal niet hoort toch met glazuur en hageltjes worden versierd, mag Peter zijn kadootjes uit gaan pakken.

  • 130303-VerjaardagPeter

Hij is erg blij met al zijn spulletjes: lego, electriciteitsdoos, boeken etc. En vandaag heeft hij nog de tijd om er lekker mee te spelen, wat hij dan ook doet.

Rob en ik gaan ondertussen toch maar even het pad aanvegen, voordat we er met de auto overheen rijden en het helemaal een toestand wordt.

Ondanks de diepe sneeuw gaan we toch lekker uit eten. Bijkomend voordeel, het is zo rustig op straat dat we niet hoeven te wachten op een tafel.
Een geslaagde (vroege) verjaardag!

Fotos op picasa.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.