Oud en Nieuw

Zaterdag 31 December 2012
De laatste dag van 2012. Voor Rob is het min of meer traditie om met een vriend erop uit te trekken om een cache te zoeken ergens in de bergen. Dit keer gaan ze naar Nanton en dus niet in de bergen. Hij heeft beloofd deze keer op tijd thuis te zijn, zodat hij de tijd heeft om de familie in Nederland een goed nieuw jaar te wensen om 4 uur in de middag en dat is dit jaar gelukkig gelukt.

Foto’s van zijn tocht naar Timber Ridge staan op Picasa

Natuurlijk heb ik ook dit jaar weer oliebollen gebakken. Het was een beetje paniek, want het deeg wilde niet rijzen. Met wat extra gist is het uiteindelijk toch gelukt, maar het tweede mengsel was beter en smaakte ook een stuk lekkerder.

In de avond kwamen de buren een borrel drinken en met zijn allen hebben we het nieuwe jaar ingeluid. Helaas zonder vuurwerk, maar de kinderen hebben hun eigen versie van vuurwerk gemaakt.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.