Jumping Pound Loop

Zondag 30 December

  • 121230-JumpingPoundLoop

Rob heeft nog een rondje caches die hij wil vinden langs de Jumping Pound Loop. Hij is hier van de zomer ook al geweest met Peter (op de mountain bike) maar nu zijn er weer nieuwe caches bijgelegd. Het is mooi weer, dus we hebben allemaal wel zin om een rondje te lopen. Een andere geocacher (Sarah) gaat mee om samen met Rob de caches te zoeken.

De caches zijn niet veel bijzonders, dus na de eerste paar hebben de kinderen en ik het allemaal wel gezien en we wachten op het pad to de caches hun naam weer op het volgende briefje hebben gezet. Er is echter een cache die we allemaal wel willen zien: the Gnome’s home. Het betekent wel dat we de berg op moeten klimmen om hem te gaan zoeken.

  • 121230-JumpingPoundLoop

De cache ziet er leuk uit. Het is een soort vogelhuisje en er zit zelfs een kaboutertje in. Na de cache te hebben bewonderd gaan we weer terug naar het pad en lopen we de laatste caches langs. Aan het eind besluiten Rob en Sarah nog een omweggetje te maken om de laatste drie caches te pakken, terwijl ik met de kinderen alvast naar de auto loop.

Nog geen half uurtje later zijn ook Rob en Sarah weer bij de auto en rijden we weer terug naar Calgary.

Meer foto’s staan op Picasa.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.