Halloween

Woensdag 31 Oktober 2012
Het wilde niet echt Halloween worden bij ons dit jaar. Om te beginnen had Peter waterpokken. Daardoor hebben we het Halloween feest bij de funriders en bij Peter op school gemist.
Ook het weer werkt niet mee. Het heeft gesneeuwd en de afgelopen dagen was het mistig en koud. Je hebt dus ook niet veel zin om al je spullen lekker buiten te zetten.

Ze zijn er klaar voor

Vanavond zijn we er dan toch klaar voor. Peter is genoeg opgeknapt en we hebben weer Sharon en haar dochter Jillian uitgenodigd om mee te komen ‘trick-or-treaten’. Jillian is een vriendinnetje van de Pony Club. maar die hebben we al zeker een half jaar niet gezien. Ze heeft een botziekte en mag dus niet meer rijden.
Het was enorm gezellig om met hen weer even bij te praten. Ook Al en Kyle van de overkant zijn erbij en na het eten gaan we met zijn allen langs de deuren.

Stickman Peter

Eline heeft weer haar piraten kleren aan en Peter wilde graag een ‘stickman’ zijn, een poppetje, zoals je dat tekent. Die heeft dus zwarte kleren met glowsticks. Ziet er goed uit, maar helaas beginnen halverwege de stokjes los te laten (dat heeft moeder niet goed genaaid…)

Het is erg rustig op straat, het is ook berekoud. We gaan dus een straat op en neer en dan snel weer naar huis. Dat betekent overigens niet dat je minder snoep ophaalt. Juist omdat het zo rustig is, gooien de mensen handenvol snoep in de kinderen hun manden.

Thuis aangekomen doen we lekker een kopje warme chocolademelk en dan wordt het tijd om afscheid te nemen en naar bed te gaan…. Morgen gewoon naar school!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.