Geocaching weekend

Zondag 21 Oktober 2012

  • 121021-CCARF12

Dit weekend was er weer een geocaching weekend. Rob heeft ook dit weekend mee georganiseerd, maar het is voorlopig wel de laatste keer. Het is behoorlijk veel werk.

De zaterdag begint met een CITO (Cache In, Trash Out). Met zijn allen ruimen we de rommel uit een park in Calgary op. Peter en Eline gaan helemaal los en we vinden behoorlijk wat rommel. Helaas begint het nu wel te sneeuwen, dus we zijn al nat voordat we daadwerkelijk gaan cachen.

We hebben een auto vol. Wij zijn er met zijn vieren, met Dan en Geoff, de twee cache vrienden van Rob en Quinn, de zoon van Geoff. In totaal dus zeven in de auto.

  • 121021-CCARF12

We vinden een aantal leuke caches en hebben een gezellige middag met zijn allen. Tegen een uur of vijf hebben we er wel genoeg van. Het sneeuwt alweer (natte sneeuw en sneeuw en het wordt donker). We willen echter nog een cache afmaken, die uit een aantal stadia bestaat. Tegen de verwachting in, zijn het meer dan vier stadia, dus we laten het voor wat het is en gaan met zijn allen lekker wat eten.
Rob, Geoff en Dan gaan daarna door met cachen en de rest gaat lekker naar huis.

De volgende dag, zondag, is er een afsluitende bijeenkomst in een wijkcentrum. Rob, Dan en Geoff moeten dat organiseren en gaan dan ook deze dag niet meer cachen. De stoelen en tafels moeten worden klaargezet en we gaan ijs serveren.

De middag verloopt goed en iedereen heeft het naar zijn zin. Zelfs het ijs valt in de smaak, ondanks het koude weer.
Het is een geslaagd weekend. Nu maar hopen dat volgend jaar iemand anders het wil organiseren, zodat Rob gewoon als deelnemer mee kan doen.

Meer fotos staan hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.