Thanksgiving Weekend

Maandag 8 Oktober 2012

De groep ruiters


Vandaag is het Thanksgiving en op het laatste moment heeft Eline me erin gepraat om een kalkoen te kopen. De overburen komen helpen om die op te eten en we hebben dan ook een gezellige avond. Rob heeft het wat minder, wat die heeft tijdens het geocachen (in het donker) een sneetje in zijn oog opgelopen van een takje en dat doet behoorlijk pijn, zelfs zo erg dat hij naar de dokter is gegaan om een zalfje te halen.
Thuis kan hij uiteraard niet op medelijden rekenen.

Gisteren hebben we een leuke dag gehad bij Daria. Ze had de leden van de Pony Club weer uitgenodigd om een trail ride te komen doen op en rond haar land.
Vanwege het Thanksgiving weekend zijn er helaas weinig kinderen die komen en uiteindelijk zijn alleen Peter, Eline en Emily er. Maar aangevuld met Annette, Cathy (Emily’s moeder) en Daria en haar vader zijn we uiteindelijk toch met een groep van zeven ruiters.

De honden lopen het hele stuk mee

We hebben het gezellig onderweg


Het is een prachtige dag en ondanks dat het al wat later in het seizoen is, zijn de meeste bomen nog mooi in hun gekleurde herfstbladeren.
Eline is blij met Lucy die zich voorbeeldig gedraagt en ook Casper laat zich van zijn beste kant zien, net als de andere paarden. De enige de een beetje problemen heeft is Cathy, maar ze slaat zich er dapper door.

We doen een ronde van bijna twee uur en onderweg komen wee een grote groep edelherten tegen en ook wat reeen.
Iedereen komt blij weer terug en na een klein hapje gaat iedereen weer terug naar huis.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.