Logees

Maandag 24 September 2012

  • 120921-GlenbowRanch

He, he, dat zit er weer op. De afgelopen paar dagen (sinds woensdag) hadden we twee jongens te logeren. Hun ouders moesten voor een begrafenis naar Engeland en daarom bleven Peter en Matthew bij ons.
Het ging allemaal prima, we hadden bedden voor ze klaargemaakt in de kelder en daar hadden ze een eigen plek.
Op woensdag en donderdag moest iedereen gewoon naar school, maar op vrijdag was iedereen vrij. Ook Rob had een vrije dag genomen en we hadden gedacht om naar het pretpark (Calaway Park) te gaan. We kwamen er echter (gelukkig wel op tijd) achter dat het park na de schoolvakanties alleen in de weekenden open is.

Op zoek naar een ander tijdverdrijf dus. We zijn een stuk gaan wandelen in een nieuw geopend Provinciaal Park: Glenbow Ranch. Dit ligt op de weg naar Cochrane en ik rijd er dan ook vrijwel wekelijks langs.
Het is een enorm park, waar we een kleine route van lopen. In de herfstkleuren ziet alles er prachtig uit. Na een uurtje hebben de jongens het wel gezien en gaan we weer terug naar huis.
Meer foto’s staan op Picasa

Ze weten zich vooral te vermaken met een spel op de computer, dat ze met zijn allen kunnen spelen. Dat laten we ze dan ook maar doen.

Op Zaterdag gaan we dan toch naar Calaway Park, waar we een gezellige dag hebben samen met Louise en haar twee jongens. In de avond kijken we met zijn allen een film thuis en zo zit het weekend er al weer bijna op.

Zondag laat Rob me gezellig in de steek. Hij gaat met vrienden zijn 4000ste cache ophalen ergens op een bergtop.
Foto’s hiervan staan ook op Picasa.

Wij gaan ondertussen naar Cochrane om de paarden van Daria te controleren. Ze is zelf op vakantie en een van de meisjes van Pony Club heeft op de paarden gelet, maar Spellbound ontsnapt steeds uit zijn weiland. Ze heeft hem die ochtend weer in het weiland gezet, maar als wij aankomen. loopt Spellbound weer los. Gelukkig gaat hij niet ver weg, omdat hij in de buurt van de andere paarden wil blijven. Ik zet een anders stuk (met een beter hek) af en laat hem daar in. Hij mag niet bij de andere paarden omdat hij gemeen is tegen andere paarden. Hij is gelukkig een schat voor mensen en laat zich makkelijk vangen.
Ondertussen laten Peter en Eline hun ponies zien en voeren ze wortels en koekjes.
Als we thuiskomen is Rob inmiddels ook weer terug van zijn tripje en een paar uur later komen de ouders hun kinderen weer ophalen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.