Pony camp

23 – 27 Juli 2012

Samen klaar voor de foto


Nauwelijks bekomen van onze vakantie is het weer tijd voor het jaarlijkse pony kamp. Allebei de kinderen kunnen nu een pony van Daria gebruiken, dus dat is ideaal.
Elke ochtend zijn we om half 9 paraat om de dag te beginnen. De kinderen hebben dan op een dag twee rijlessen (dressuur, springen of cross country), een les over paarden verzorging en een spel of knutselwerkje.
OP een van de dagen ben ik ook aan de beurt om een spel met de kinderen te spelen. We doen een soort trivia sel, dat ik eerder voor de regionale Quiz heb gemaakt.

Absoluut populair is de waterbak voor de kinderen. Zowel Lucy als Casper gedragen zich prima als ze daar doorheen moeten. Dus Peter en Eline hebben er veel plezier mee.

Watergevecht


Op de laatste dag kunnen de kinderen laten zien wat ze geleerd hebben tijdens het kamp. Ze doen allemaal een geschreven test, een dressuur test, een spring ronde en een rondje over het cross country parcours.
Ze hebben allemaal veel geleerd en kunnen hun kamp succesvol afsluiten.

Helaas is het niet zo heel mooi weer tijdens de eerste helft van de week. Gelukkig wordt het daarna wel mooier. De laatste dag wordt dan ook afgekoeld met een watergevecht met een van de instructeurs.


Fotos van het pony kamp staan op de fotosite.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.