Vernon muurschilderingen

Woensdag 18 Juli 2012

Met de gids op stap


Er zijn een heleboel muurschilderingen in Vernon. We hebben er al een aantal gezien, maar je kunt ook met een gids langs de muurschilderingen gaan. We lopen binnen bij de historische vereniging en het blijkt dat de gids gelijk al met ons meegaat.
Het is weer vrij warm, maar toch leuk om al de muurschilderingen te zien en er wat verhalen bij te horen.
Ze zijn allemaal vrij nieuw (rond 1990) zijn ze ermee begonnen om ze te schilderen en vertellen over het verleden en de bekende bewoners van het stadje.


Drive-in

Vandaag is de laatste dag dat we er zijn en op weg naar Vernon hadden we een drive-in bioscoop gezien. We zijn nog nooit in een drive-in bioscoop geweest en daar gaan we dus deze laatste avond eens kijken.

We kunnen onze auto parkeren op een heuveltje (zodat de voorkant iets omhoog naar het scherm gericht staat) en we moeten de radio afstemmen op een bepaalde FM frequentie. Zo horen we het geluid bij de film over de radio en we zien de film buiten op het scherm. Een hele belevenis!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.