Atlantis

Maandag 16 Juli

Van de glijbaan

Eline


In Vernon is een waterpark met een heleboel glijbanen. Hoewel we natuurlijk ook een zwembadje hebben op de camping, hebben we dar niet al die gave glijbanen. Dus we gaan een dagje zwemmen in Atlantis. Hoewel zwemmen, het zijn eigenlijk alleen maar glijbanen, zonder een echt zwembad.

Terug op de camping blijkt Rob enorm verbrand en Eline heeft haar voet een beetje verstuikt toen ze in het zwembad sprong. Geen lange wandelingen meer vandaag.


We blijven rustig bij de vouwwagen en bekijken de verschillende dieren die we in het meer vinden. We kwamen erachter dat het meer vol zit met schildpadden. In de avond zie je ze allemaal hun kopjes boven water steken!
Natuurlijk zijn er eenden en ganzen, maar hoewel het Swan Lake heet, zien we geen zwanen. In het heldere water zien we wel heel grote vissen. Boven het meer zien we zee arenden vliegen.

Vissen

Zee arend

Schildpad

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.