Op naar Vernon

Donderdag 12 Juli

Lunch!


Zodat de kinderen nog een keer konden paardrijden gisteren, vertrekken we op donderdag voor een week vakantie in Vernon, BC.
Het is ongeveer 8 uur rijden dus onze eerste dag van de vakantie brengen we vooral in de auto door.
Natuurlijk stoppen we onderweg even om te lunchen en dat doen we in Field, In hetzelfde restaurantje waar we met Alfons en Tine ook hebben gegeten.


  • 2012Vernon

We nemen de tijd om even een korte wandeling te maken over de rockgarden trail (natuurlijk ook om een cache te vinden). Hier krijgen we langs een pad uitleg over de verschillende planten en bomen die groeien langs een oude lawine van rotsen.

Het wordt behoorlijk warm onderweg en zelfs zo dat we rook uit de auto zien komen wanneer we even stoppen onderweg. Blijkbaar lekken we iets (transmissie vloeistof blijkt later) wat op de hete motor begint te roken. Later zien we het niet meer, dus we rijden gewoon maar door. We zijn trouwens niet de enige. Op dezelfde parkeerplaats staan nog twee auto’s af te koelen met hun motorkap open.


lekker!

Zonder problemen komen we aan de op camping, waar we een plekje uit mogen kiezen aan het Swan Lake.
De camping heeft prachtige oude bomen staan en hoewel het warm is, is er een lekker briesje vanaf het meer. Ook hebben ze een zwembadje, waar we natuurlijk veel gebruik van zullen maken.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.