Cochrane Horse Trials

Zondag 24 Juni 2012
Vandaag is de tweede dag van Cochrane Horse Trials, dit is een eventing wedstrijd. Gisteren hebben ze dressuur en show jumping gedaan en vandaag doen ze de cross country koers. Eline doet net mee, omdat de hindernissen wat hoog zijn voor Casper, maar ze helpt wel als vrijwilliger vandaag.
Ik ben er ook als vrijwilliger en zit bij een van de hindernissen om te beoordelen of ze die in een keer nemen. Eline rijdt met haar vriendin Emily langs alle hindernissen om alle jury ‘rapporten’ op te halen tussen de verschillende divisies.

Bij een van de jury leden

Op weg

Op hun beurt wachten


Op een bui na, blijft het vandaag gelukkig droog. Dit in tegenstelling tot gisteren, toen het bijna de hele dag regende.De grond is dan ook nog steeds een enorme modderbende. Zo erg zelfs dat Akamina er een hoefijzer in verliest.
Later blijken er een stuk of 20 ijzers gevonden te worden op het terrein. Allemaal blijven steken in de modder.

Maar de meiden hebben toch een leuke dag.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.