Softball finale Peter

Zaterdag 16 Juni 2012
Peter’s softball team heeft het goed gedaan dit jaar. Ze staan eerste in hun poule. Dit weekend is het finale toernooi om te bepalen wie de uiteindelijke kampioen van Calgary wordt. Helaas zijn er in Peter’s leeftijdsklasse maar drie teams die meedoen en een van de teams geeft al op voordat ze begonnen zijn. Het wordt dus een kort toernooi, waarbij de best out of three uiteindelijk de titel wint.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag avond. Helaas loopt het uit op een verlieswedstrijd voor de Blue Jags.
Op zaterdag moeten ze een of twee wedstrijden spelen (afhankelijk van hoe het gaat). De eerste wedstrijd winnen ze met overtuiging. Vooral in het veld loopt het heel goed. Peter zorgt voor twee man uit op het eerste honk en een andere speler weet er twee uit te spelen door de bal te vangen. Daardoor winnen ze de wedstrijd.

Het wordt dan ook een spannende laatste wedstrijd. De teams zijn aan elkaar gewaagd. Helaas wordt deze laatste wedstrijd verloren en worden ze tweede. Toch een mooie prestatie!

  • PlayOffTwo
  • PlayOffTwo
  • PlayOffTwo

Meer foto’s hier

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.