May long weekend

Maandag 21 Mei 2012
Dit jaar geen kamperen voor ons tijdens het eerste lange weekend in het kampeerseizoen.

We hebben op Zaterdag onze laatste springwedstrijden en aangezien ik degene ben die ze voor een groot deel organiseert, kunnen we daar niet wegblijven.
Het weekend is dan ook gevuld met paardrijden.
Eline en Peter doen allebei mee met de springwedstrijden, allebei op Casper. Peter doet weer de balken op de grond en Eline de 45 cm kruisbalken.
Ze doen het allebei heel goed. Peter wint eerste prijs voor de ‘spring’ onderdelen en tweede (en laatste) prijs voor de equitation klas. Hierdoor is hij ook overall winnaar geworden van de divisie en wint een tas voor zijn borstels.
Eline wordt een keer eerste en twee keer derde. Helaas geen divisie winst voor haar, maar wel heel goed gedaan!
Foto’s van alle deelnemers staan op de Pony Club website. Meer foto’s van Peter en Eline staan op onze eigen foto-site.


De volgende dag, zondag doen we mee met de funriders. Zowel ik op Piper als Eline op Casper. We doen verschillende spelletjes zoals barrelrace, pole bending etc. We hebben er erg veel lol in met zijn allen en hopelijk kunnen we er nog een keertje aan meedoen! Eline viel nog een aantal keren in de prijzen en werd zelfs een keertje eerste bij de flag race! Zelf viel ik helaas helemaal niet in de prijzen.
Hier is een beschrijving van wat we moesten doen. Funriders class list.

Rob heeft ondertussen een auto gehuurd en gaat met Peter een rondje geocachen in Drumheller. Het is prachtig weer, dus ook zij hebben een goede dag!

Het landschap rond Drumhelle

Bij een cache

Peter toch op een paard

Mooie bruggetjes

Verlaten graan opslag

... en nog een cache

Verlaten schuur

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.