Moederdag

Zondag 13 Mei 2012

Het parcours leren


Terwijl papa de kinderen meeneemt, heb ik een dagje vrij om te gaan paardrijden.
Ik heb me opgegeven voor een ‘Cowboy Challenge’ clinic. De Cowboy Challenge is een wedstrijd, waarbij je allerlei obstakels moet nemen met je paard. Het zijn allemaal dingen die paarden eigenlijk maar eng vinden om te doen.


Klaar voor de start, met Piper

Er waren twee leraren om ons te helpen de paarden erdoor te loodsen. Zo hebben we over een houten bruggetje gelopen, een wip, door een vliegengordijn, over een hindernis springen en door een waterbak lopen (wat mijn paard toch echt niet wilde doen). Het was heel leuk en leerzaam om een keer te doen.
Ik en Daria waren de enige ‘Engelse’ ruiters die meededen. Normaal doe je dit in een Western uitrusting. We mogen dan ook niet meedoen met officiele wedstrijden, maar zo een les is natuurlijk hartstikke leuk om mee te doen.

Aan het einde van de dag doen we een ‘echte’ wedstrijd. Tegen die tijd komen ook Rob en de kinderen een kijkje nemen om te zien wat we geleerd hebben.


Een filmpje van mijn ronde staat op youtube: http://youtu.be/8POeVCXe1g0

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.