Aggie Days

Zondag 22 April 2012

Eline als Stampede prinses


De mannen waren nog bij het scouting kamp (en natuurlijk op de terugweg nog een paar caches) dus Eline en ik zijn samen naar de Aggie Days gegaan. Dit is een jaarlijks terugkerende landbouw tentoonstelling. Het is altijd wel leuk om daar even te gaan kijken naar de vele jonge beesten die er zijn.
De hele middag hebben we lekker zitten kijken naar de ‘extreme cowboy challenge’, waarbij ze de paarden door vliegen gordijnen laten lopen, over een zeil heen, over een bruggetje en nog allerlei andere dingen, die ze eigenlijk heel eng vinden. Dat was heel leuk om naar te kijken.

Natuurlijk hebben we ook de tentoonstelling bezocht en zo kon ik gelijk wat ideen opdoen voor de presentatie die we moeten geven op een lagere school over Pony Club.


Hoe groot ben jij, Eline?

Mijn versie van de meetlat

Bij een van de stands hadden ze een meetlat, waar je jezelf in ‘handen’ kunt meten, de maat die we hier gebruiken om de schofthoogte van het paard aan te duiden. Dat heb ik gebruikt om thuis ook zo’n soort meetlat te maken om mee te kunnen nemen naar de school en misschien later nog op de Pony Club te gebruiken voor een Stable Management les.

Met de maat van verschillende paardenrassen


Peter gaat cachen

Lekker ijsje


De cache ligt aan de overkant...

... die gaat Rob wel even halen...

... op zijn blote voeten!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.