Quiz

Zaterdag 21 April 2012


Het trivia spel

Een van de 60 kaartjes


Het is weer tijd voor de regionale quiz. Peter heeft een scouting kamp en gaat dus niet mee, maar Eline wel.
Ik heb voor de quiz een trivia spel gemaakt, dat is gebaseerd op he bestaande spel ‘Eye know’.

Het is een spel waarbij je op de voorkant van een set kaarten een foto ziet. Wanneer je raadt wat de foto voorstelt (de naam van een beroemd paard, de naam van een paardenras), kun je kiezen voor een waar/niet waar vraag, een multiple choice vraag of een open vraag (respectievelijk 2, 4 en 6 punten waard).
Het was flink wat werk, maar het resultaat ziet er prima uit. Rob heeft geholpen met het maken van een ontwerp voor de kaartjes en sinds kort hebben we onze eigen lamineer machine. Ideaal!

Eline, Emily en Kathryn

Het gevolg was echter dat ik de hele dag het spel heb zitten spelen met verschillende groepen en weinig heb gezien van wat de meiden verder hebben gedaan.

Eline zat in een groepje met twee andere meisjes van de Cochrane Pony Club. Zelf viel Eline helaas buiten de prijzen, maar met hun groepje hebben ze wel de derde prijs in de wacht weten te slepen.
Ze waren vooral goed in de verschillende spellen: pictionary, charades en ‘waar is dit voor’, waarbij ze eens stuk tuigage kregen en moesten zeggen waar het voor is.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.