Tweede show jumping show

Zaterdag 14 April 2012

Nauwelijks bekomen van onze vakantie naar Nederland, staat dit weekend alweer onze tweede show jumping show op het programma.
Het is dit keer een show met heel veel deelnemers, wat betekent dat we dit keer zeker uit de kosten zullen zullen komen.

Helaas voor Peter is er geen tegenstander voor hem in de trotpoles. Dat is een flinke tegenvaller voor hem. We proberen daarom met hem een ronde te doen in de 18 inch. Dat blijkt helaas niet echt een succes. Wanneer Peter Casper te veel teugel geeft (om hem niet in zijn mond te trekken over de hindernis), weigert die. Vervolgens moet Peter hem dus beter aan de teugel houden, waardoor Casper helaas zich genoodzaakt voelt om de hindernissen met vier benen in de lucht te nemen (zoals hij ook deed met Eline in het begin). Peter houdt zijn ronde wel vol, maar valt vanwege de weigeringen buiten de prijzen.

Eline en Casper hebben samen inmiddels wel door hoe te springen en ze hebben dan ook een aantal prima rondes. Helaas vergeet Eline haar parcours, waardoor ook zij buiten de prijzen valt. Maar ze zien er prachtig uit samen!

Een video staat op youtube.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.