Naar school

Dinsdag 3 April 2012
Eline en Peter mogen vanmiddag met Luca mee naar school. Ze houdt een spreekbeurt over Canada, met allerlei foto’s en souvenirs die ze zelf in Canada heeft opgepikt.
Eline en Peter hebben zich allebei uitgedost in de meest Canadeze kleren die ze konden vinden. Eline is in het begin nogal verlegen, maar later weet ze wel wat vraagjes te beantwoorden. Peter heeft er wat minder moeite mee en helpt Luca met haar Powerpoint.

  • 2012Nederland

Het is wel leuk om zo eens op een Nederlandse school te kunnen kijken. Luca mag ons na afloop zelfs nog even een rondleiding geven door de school. Heel leuk allemaal!

In de avond hebben we een etentje bij een oud collega van Rob, die in Scheveningen woont. Natuurlijk grijpen we die kans aan om naar het strand te gaan. Het is niet echt weer om het water in te gaan, maar wel om de pier op te gaan. Hier kunnen we poffertjes te eten. Lekker hoor!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.