Bowlen

Zondag 1 April 2012

  • 2012Nederland

Vandaag gaan we bij Alfons en Tine langs. Natuurlijk moet er eerst nog een cache worden opgepakt onderweg. Die ligt wel bij een mooi plekje, de graanmolen in Wervershoof. Als de cache is gevonden, gaan we door naar Grootebroek. Hier doen we even lekker een bakkie.

  • 2012Nederland

Aan het einde van de middag gaan we met Alfons en zijn gezin en met opa an opoe bowlen. Het wordt de jongens tegen de meisjes. Het is allemaal heel gezellig, alleen de ballen zijn wat zwaar. Peter houdt er zo zijn eigen gooi techniek op na: hij laat zich voor de baan op de grond vallen, glijdt met bal en al een stukje door en laat dan los. Hij weet zo nog aardig wat kegels om te gooien!

Na het bowlen kunnen we hier gezellig met zijn allen eten: steengrillen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.