Dagje Amsterdam

Zaterdag 31 Maart 2012

  • 2012Nederland

Vandaag gaan we kijken bij Niels, die heeft een judo toernooi. De gymzaal is gevuld met jongens en meisjes die naast elkaar wedstrijdjes doen. Niels doet het goed vandaag en wint een tweede prijs.

Dan gaan we met zijn allen naar Amsterdam. Nu we er toch zijn, willen Peter en Rob natuurlijk de Apple winkel zien in Amsterdam.
Ik moet zeggen, die valt zeker niet tegen. Ze zitten in een prachtig gebouw, midden in de stad en alles is prachtig ruim en licht ingericht.


  • 2012Nederland
  • 2012Nederland

Volgende op de planning is de (bijna) oudste cache in Nederland. Die ligt in het Vondelpark en dus gaan we daarheen.
Hier valt pas op hoeveel fietsers er in Nederland zijn! En vooral ook hoe snel ze gaan en hoe weinig oog ze hebben voor andere weggebruikers, en dan met name mijn kinderen, die geen idee hebben van het bestaan van deze asociale bevolkingsgroep.

Gelukkig weten we zonder brokken het park door te komen.
Terwijl de kinderen zich in een klimtoestel vermaken gaan Rob en Wendy op zoek naar de cache. Pas als na een tijdje Ton zich er maar mee gaat bemoeien weet hij de cache te vinden.

Het is geen straf om in het Vondelpark te wandelen. Het is droog dus we hebben niets te klagen. Nadat de cache is gevonden lopen we weer terug naar de auto’s en gaan bij Ton en Wendy gezellig gourmetten met zijn allen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.