Tweede Huntershow

Zaterdag 25 Februari 2012
Vandaag is de tweede in de serie Hunter shows in Cochrane. Ook dit keer doet Eline weer mee met de 12 inch x-rail divisie. Gisteren heeft ze al een paar rondjes geoefend en zelfs een ronde gedaan op Akamina, het paard waar Emily normaal op rijdt.
Vanochtend bij het warmlopen was Casper weer zijn vertrouwde zelf. Hij sprong weg van de hooibalen die er als versiering stonden. Gelukkig gaf Eline niet op en na een paar rondjes lukt het uiteindelijk om Casper er normaal langs te laten lopen. De verdere wedstrijd gaat het heel goed. Eline haalt in elke ronde wel een prijs, (van de 7 ruiters). In een van haar rondes (equitation over fences) wordt ze zelfs eerste! Heel goed gedaan dit keer.
Een video van haar rondes staat weer op youtube.


Volgende week is het weer spannend. Dan organiseren we onze eigen springwedstrijden. Dit keer zijn het Jumper wedstrijden, wat betekent dat je geen balken af mag gooien en zo snel mogelijk je ronde moet doen. Anders dus dan de Hunter waarbij je op stijl wordt beoordeeld en er geen tijd wordt gemeten. Hopelijk wordt het net zo leuk als vorig jaar!

We hebben ook Rob aan het werk gezet en die heeft een mooie kist gemaakt om de paardenspullen in te doen. Iedereen op de ponyclub was heel benieuwd hoe we die gemaakt hebben, maar Rob heeft geen interesse om er een handeltje in te beginnen.

Het zadel kan erop liggen

Ruimte voor alle rommel

Mooi plaatje erop gestencild

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.