Hunter show januari

Zaterdag 28 Januari 2012
Deze zaterdag doet Elin mee met de Hunter Show in Cochrane. Ze doet mee in de eerste divisie (hindernissen tot een hoogte van 30 cm) en moet dus al om 8 uur beginnen. Dat betekent voor ons om 5 uur opstaan om Casper te poetsen en zijn manen in te vlechten.
De Hunter shows zijn springwedstrijden, waarbij niet gekeken wordt naar de beste tijd, maar naar een constant ritme, de juiste galop, een verzorgd paard en ruiter etc.
Eline’s eerste ronde was de beste. Hier eindigde ze dan ook als tweede uit tien ruiters. In de volgende twee rondes weigerde Casper helaas een hindernis en viel ze af en toe terug in draf. Hierdoor viel ze buiten de prijzen en werd zesde in de derde ronde. De laatste klasse is er een zonder hindernissen. Hierbij moeten ze laten zien hoe goed ze kunnen lopen, draven en galopperen. Hiervoor score Eline een derde plek, zeker niet slecht!

Een filmpje van haar rondes staat op Youtube

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.