Weekje Paardrijden

Vrijdag 6 Januari 2011

  • Week at the AG Society

Vandaag is een van de laatste dagen in een weekje paardrijden.
Als (kerst)kadootje heeft Daria drie stallen gehuurd in de AG Arena en daar Piper gestald voor mij en Casper voor de kinderen. Daarnaast heeft ze Akamina gebracht voor een ander meisje van de Ponyclub: Emily. Ook Brooke heeft twee paarden gestald en elke dag is het dolle pret met zijn allen.

Het is ook hard werken. Om 8 uur ‘s ochtends zijn we er om de paarden te voeren en de stallen uit te mesten. Dan is het tijd voor een ritje en dan gaan de paarden weer terug op stal. Een aantal keer gaan we tussen de middag naar huis, maar een aantal dagen blijven we ook plakken en gaan we bijvoorbeeld de zadels schoonmaken en leren we vlechten.

  • Week at the AG Society
  • Week at the AG Society
  • Week at the AG Society

Laat in de middag gaan we weer terug en hebben we een tweede rit. Dan zorgen we ervoor dat de paarden genoeg water en hooi hebben voor de nacht en gaan we weer naar huis.
Meestal zijn we pas om een uur of zeven, acht weer thuis en dan is het snel eten en naar bed, zodat we klaar zijn voor de volgende vroege ochtend. Gelukkig moest Rob gewoon werken, dus die kon avondeten maken.
Meer foto’s hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.