Dagje Cachen

Vrijdag 30 December 2011

  • FishCreekCache

Het is al een hele tijd mooi weer hier in Calgary. We besluiten er dus een dagje op uit te trekken naar Fish Creek Park om daar wat te wandelen en te cachen. Bevriende buren, die ook een GPS apparaat hebben gekocht, gaan met ons mee.

We beginnen bij een oude ranch, met een mooie tuin erbij. Helaas is er nu in de winter niet veel van te zien.

We wandelen verder en vinden in totaal een stuk of zeven caches. De mooiste plek die we vinden is een bevroren waterval die in de Fish Creek uitkomt. Eerst lopen we voorzichtig over het ijs, om een beter zicht te hebben op de watervallen. Niet veel later komt er iemand langs met zijn hond die zonder aarzelen het ijs opstapt en doorwandelt. Blijkbaar doet hij dat dagelijks. Wij zijn dan ook minder bang en blijven nog wat langer rondhangen (Eline letterlijk) bij de watervallen.

  • FishCreekCache

Dan lopen we weer terug naar de auto en lunchen lekker bij de Tim Horton’s voordat we samen weer naar huis rijden.

Meer foto’s staan hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.