Kerstmis

Maandag 26 December 2011

  • Kerst 2011

Dit jaar waren we voor de eerste kerstdag uitgenodigd om bij vrienden te komen eten en dat hebben we dan ook gedaan.
In de ochtend hebben we natuurlijk eerst de kadootjes onder de kerstboom allemaal uitgepakt en ondertussen geskypt met de familie in Nederland, die inmiddels al aan het avondmaal zou gaan.
De kinderen waren al vroeg wakker om te kunne uitpakken en we hebben ze dan ook eerst bij ons in bed hun ‘kerst sokken’ laten uitpakken. Dan konden we nog even blijven liggen. Uiteraard moest daarna snel worden ontbeten. (Dit jaar met een heerlijke kerststol, jum). Daarna kon dan uiteindelijk het uitpakken beginnen.

  • Kerst 2011

Peter wilde heel graag een iPod Touch en Eline een iPod nano. Omdat de kerstman aan zulke dure kado’s niet begint, hebben ze allebei een giftcard gekregen van 50 dollar. Samen met het geld dat ze zelf al gespaard hadden, kunnen ze nu hun gewenste gadgets zelf kopen!

Peter heeft daarnaast nog een mooie Technisch Lego doos gekregen en Eline een UDraw, waarmee ze kan tekenen op de Wii. Daarnaast nog wat kleinere kadootjes voor allebei en voor hen samen nog een spel voor op de Wii.

In de middag maken we ons klaar om bij vrienden te gaan eten en we hebben er een gezellige avond met natuurlijk kalkoen, veel te snoepen en spelletjes.

De tweede kerstdag branden de 50 dollar kaarten in hun zakken dus Rob neemt de kinderen mee naar het winkelcentrum (boxing day sales) en ze kopen ieder hun vurig gewenste electronische apparaat.

Meer foto’s staan hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.